MAMA SHARON » OVER

Leuk kennis te maken!

Sharon. Mama. Vrouw. Vooral mezelf. Oorspronkelijk in Amsterdam geboren, maar honkvast ben ik tot heden nooit echt geweest. Sinds 2019 woon ik in Twente, waar ik mijn huidige partner, Melvin, heb leren kennen. Al snel was ik (onverwacht) zwanger en besloten we hier samen voor de volle 100% voor te gaan. Het onverwachte ouderschap is een mooi, leuk, spannend avontuur dat wij samen aan zijn gegaan, maar het bracht ook heel veel vragen met zich mee. Vragen waar ik niet direct antwoord op kreeg. Dus ging ik zelf op zoek naar deze antwoorden. Het werd een mooie zoektocht, naar mijzelf, naar wat ik belangrijk vind in het leven en in het ouderschap.

Kernwaarden ouderschap

De zoektocht bracht mij tot nadenken en stilstaan wat voor mij de belangrijkste kernwaarden voor ouderschap zijn. Naast dat ik me erg kon vinden in bewust ouderschap ben ik ook steeds meer energie gaan halen uit slow living en slow parenting. Iets wat hier in Twente misschien wel veel vanzelfsprekender is, dan de grote stad waar ik oorspronkelijk vandaan kom. Het langzamere leven was zo een verademing toen ik hier net kwam wonen, het zorgde dat ik een minder benauwd gevoel had, minder lichamelijke spanningen.

Contentcreator & webdesigner

Al zo'n ruime 12 jaar maak ik de kekste graphics met Picmonkey en wil graag iedereen die hier minder handig in is of simpelweg de tijd niet in wil investeren graag bij helpen. Er is vrijwel alles mogelijk! Zelf vind ik kwaliteit belangrijker dan kwantiteit. Daarnaast vind ik het van belang om iets te maken wat bij je past, maar vooral wat leuk betaalbaar is. Het leven is tenslotte al duur genoeg! Meer informatie  hierover vind je op mijn pagina graphicdesign. (under construction)

Nog iets meer over mij...

- Mijn vrienden zouden mij omschrijven als eerlijk, direct, creatief, zorgzaam en sensitief.
- Ondanks dat ik in Amsterdam geboren heb, heb ik het Amsterdamse accent en mentaliteit
   al láng achter mij gelaten. Al schiet er wel eens een woordje doorheen - dat leer je nooit
   écht af ben ik bang ;-)
- Ben niet zo'n koffieleut, max 2 bakjes per dag, anders dan stuiter ik te hard de dag door.
- Het liefste loop ik op blote voeten, koud of niet!
- Een ochtendmens ben ik niet, geef mij maar lekker de avond - maar als het moet,
   dan sta ik er - ook 's ochtends!