MAMA SHARON » WERKT SAMEN » SAMENWERKINGEN

Opvoedcoach Jennifer - https://www.opvoedcoachjennifer.nl

Voor al je vragen m.b.t. opgroeien en alles wat daarbij komt kijken, kun je bij Jennifer terecht. Ze geeft je tips bij de opvoeding en coacht ouders (zo nodig kinderen) met als doel dat je als ouder weer relaxed en zelfverzekerd bent in je ouderschap. Kinderen luisteren hierdoor vaak beter en de band wordt weer versterkt. Het belangrijkste vindt Jennifer dat de band tussen haar en de ouders vertrouwelijk is - je kan haar alles vertellen, zonder dat zij hier een oordeel
over zal fellen. 


Blog- en Pinterestkanjer Angie - https://she-can-blog.com/

Angie is naast mama, ook een fantastische ondernemer die (bijna) alles weet over het opzetten van een blog, over de in- en outs van affiliate-marketing, zoekmachine-optimalisatie (SEO), digitaal ondernemen en nog veel meer. Zij vult haar Instagram en blog vol met tips en tutorials voor bloggers en creatieve ondernemers die hun business digitaal runnen! 

Ook kun je bij Angie terecht voor goede Pinterest-tips en haar Pinterest-diensten.Mamablogger Esther - https://mamasdagjeuit.nl

Esther schrijft op mamasdagjeuit over alles rondom het gezin. Reviews, tips voor de leukste uitjes & vakanties, maar ook persoonlijke verhalen. Verder is zij via @mamasdagjeuit erg actief op instagram, waar zij haar dagelijks leven deelt.


Papablogger Rolf - https://hetlevenvaneenvader.nl

In juli 2020 is Rolf geworden van onze mooie dochter Evi. Vanaf het moment dat ik wist dat ik vader zou worden, veranderde er heel veel. Maar er bleef ook verbazingwekkend veel hetzelfde.

Wat je op ‘HLVEV – Het leven van een vader vindt is de wereld door de ogen van een beginnend vader. Korte terugblikken op de zwangerschap, de belevenissen tijdens de bevalling en de eerste nachten met een krijsende baby op de arm. De onderwerpen worden hier besproken met een hele dikke knipoog en een poging tot humor, maar zijn 90% echt gebeurd.